Header image  
 
spacer
 
spacer
   
 
Arrangementen

Een arrangement kan bestaan uit een educatief gedeelte, een activiteit en een lekker hapje en drankje. Er zijn tal van combinaties mogelijk.

Educatief gedeelte
In het educatieve programma kunnen wij u iets vertellen over de varkenshouderij. In het bijzonder over ons fokbedrijf. Aan de hand van een korte film over ons bedrijf krijgt u inzicht over de varkenshouderij in de praktijk. In het kort wordt er iets verteld over voeding, huisvesting en het gezondheidsprogramma. Na afloop wordt u in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

Educatief programma € 3,- p.p. vanaf 10 personen.

Activiteiten
Knorretjesgolf
Knorretjesgolf speel je met een golfstick en 3 ballen, ieder een andere kleur. Je probeert in zo min mogelijk slagen de bal in de hole met de juiste kleur te slaan. Je loopt tijdens het spel in een weiland tussen de pony's en schapen.

Knorretjesgolf incl. 1 consumptie € 6,50 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 5,- p.p.

Kegelen
Kegelen is een spel waarbij je met een bal een aantal kegels omver probeert te gooien. Een kegelbal heeft ongeveer hetzelfde formaat als dat van een bowlingbal. Het grootste verschil tussen een bowlingbal en een kegelbal is het aantal gaten dat er in zit. Een kegelbal heeft maar één gat waar je alleen je duim in steekt. Met deze bal moeten de 9 kegels aan het einde van de baan in één keer allemaal omgegooid worden.

Kegelen per uur, per baan €14,-

Jeu de boule
Bij Jeu de boule is het de bedoeling om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje (de but of cochonnet) te werpen of te rollen. De afstand van de cirkel (van waaruit de spelers werpen) tot de but kan variëren van 6 tot 10 meter. Het spel eindigt als een team het eerste 13 punten heeft behaald.

Jeu de boule gratis

Darten

Boswandeling met Picknick
In de Pannenhoef zijn verschillende routes met leuke weetjes voor u uitgestippeld. Daarnaast krijgt u een overheerlijke lunch mee.

Boswandeling met Picknick € 12,50

Huifkartocht
Met de huifkar wordt u meegenomen om een mooi stukje van de gemeente Rucphen en/ of Etten-Leur te ontdekken.

Prijs is afhankelijk van de duur en aantal personen.

Excursie naar de kaasboerderij
Bij deze 150 jarige boerderij, die inmiddels is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, worden allerlei soorten kazen, yoghurt's, bavarois, etc. gemaakt. Daarnaast is er natuurlijk ook de eigen melk, recht van de koe. Tijdens de excursie krijgt u uitleg over het kaasmaken in de desbetreffende ruimtes. Kaas proeven hoort er ook bij.

Deze excursie is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Excursie kaasboerderij € 3,50 vanaf 10
personen.

Excursie naar wijn- en aspergeboerderij de Santspuy
De asperge- en wijnboerderij De Santspuy is gelegen in Etten-Leur. Hier worden specifieke aspergerassen op zeer milieuvriendelijke manier geteeld en met liefde en plezier van het land gehaald.

Tijdens de ontvangst krijgt u koffie/thee met iets lekkers. Dan is er de mogelijkheid voor een wandeling langs de aspergevelden en de wijngaard. Vervolgens is er de mogelijkheid om een overheerlijke wijntje en likeurtje te proeven.

Excursie wijn- en aspergeboerderij mogelijk op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag  en zondag vanaf 10 personen voor € 10,- p.p.

Klein hapje tot heerlijke maaltijd
De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een hapje of drankje. Graag geven wij meer uitleg over elke mogelijkheid en kunnen we u advies geven wat het beste bij de groep en/of gelegenheid past. Onderstaand ziet u wat er mogelijk is.

Koffietafel: vanaf € 14.50
Koud buffet: vanaf € 19.50
Barbecue: vanaf € 14.50
Gourmetten: vanaf € 14.50
Iets te drinken met een hapje: diverse mogelijkheden

Voor arrangementen gelieve minimaal 1 week vooraf te reserveren.